Bio

Sanne Eva Scheffer (1983)

Na mijn studie Arbeids- en Organisatiepsychologie te hebben afgerond, ben ik in 2009 begonnen met het traineeship bij ABN AMRO bank. Ik kwam in een wereld terecht waar ontzettend veel te leren is, maar tegelijkertijd veel van je gevraagd wordt. Om met dit spanningsveld om te gaan begon ik mij in 2010 te verdiepen in mindfulness. Door middel van mindfulness training leerde ik (en leer ik nog steeds) dagelijks een balans te vinden tussen wat mijn werk en ikzelf van mij vragen en mijn eigen grenzen. Ook krijg ik inzicht in hoe ik zaken kan accepteren die niet zo gaan als ik had gewild. Kortom om te gaan met de wisselvalligheden van het leven.

Daar mindfulness mij zoveel brengt, ontstond in 2014 bij de wens dit ook aan anderen te kunnen bieden. Ik besloot mijn werkzaamheden bij ABN AMRO terug te brengen naar drie dagen per week, zodat ik daarnaast mijn eigen mindfulness praktijk kon starten.

Inmiddels ben ik gecertificeerd mindfulness trainer en geef ik  met ontzettend veel plezier deze waardevolle training, waarbij je van harte welkom bent!