Reviews

“Sanne is een fantastische trainer. Zeer goed voorbereid, creëert een veilige en prettige sfeer, en loopt op gedegen wijze door alle modules heen, zonder enige vorm van zweverigheid. De training heeft me enorm geholpen om bewust te worden van mijn gevoel, en biedt goede handvatten en oefeningen om af en toe een stapje terug te doen, en te voorkomen dat je maar blijft rennen naar een onduidelijk doel. Ik kan de training absoluut aanraden voor mensen werkzaam in het bedrijfsleven.”
Management consultant

“Deze mindfulness training heeft mij positief verrast. In twee maanden krijg je een soort spiegel voorgeschoteld van je eigen levensstijl: o.a. je routines, stressmomenten en je (negatieve) gedachten. En daar leer je dan je bewust van te worden, en om het los te laten. De training was ontspannen, de sfeer open. Sanne verzorgt eigenlijk alles en luistert naar jouw behoeftes. Het enige wat je zelf moet doen is er voldoende tijd en motivatie instoppen. Ik zou iedereen deze training willen aanbevelen, zeker als je een druk leven hebt of over veel dingen twijfelt.”
– 
Hella

“De cursus mindfulness van Sanne heeft mij instrumenten gegeven om beter om te gaan met stressvolle situaties. Daarnaast ben ik mij meer bewust van zowel de positieve als negatieve emoties; door langer bij deze emoties stil te staan is mijn leven iets minder een rennende routine en iets meer genieten van het hier en nu.”
– 
Luc

“Ik kwam met de wens om meer aandachtig in het hier en nu te kunnen zijn, mijn hoofd af en toe ‘uit’ te kunnen zetten. En dat is precies wat de training mij gebracht heeft. Sanne heeft me concrete handvaten gegeven om beter naar mezelf te luisteren en oprechte aandacht voor anderen en mijn omgeving te hebben. Sanne is een erg prettige ’trainster’ ze brengt rust en geeft vertrouwen en laat een iedere zijn eigen weg gaan. Echt een aanrader!!”
-Caren

“Ik heb de mindfullnesstraining van Sanne Eva als zeer plezierig en zinvol ervaren. Door haar persoonlijke aanpak voel je je al snel op je gemak. Zelf heb ik door deze training de juiste handvaten gekregen om beter om te kunnen gaan met gedachtes en stress. Het blijft een constante oefening om jezelf hierin te trainen, maar het heeft me wel anders doen kijken naar hoe je gedachtes je kunnen beïnvloeden. Iedereen die zich laat leiden en lijden door gedachtes kan ik deze training aanbevelen.”
-Freek